FORMANDENS BERETNING 2014

Formandens beretning 2014

 Jeg vil indlede dette års beretning med at rette en varm tak til alle dem, som på den ene eller anden måde viste min mand Jørgen den sidste ære, udover at han var min fantastiske partner igennem 25 år, så var han også alle rytteres hjælper til alle de stævner han var med til – og det helt ned til at hjælpe mine konkurrenter på ret vej, hvis de red forkert!

Jeg har ikke været meget tilstede på banerne i år af samme grund, der er meget som skal klares og tages stilling til i sådan en situation, men jeg har dog gjort hvad jeg kunne for at følge med fra sidelinjen. Vores sport blev trist nok også ramt af et dødsfald ved et trænings uheld, idet Ulla Gade, som var en af den lille gruppe, som var med til at starte distancesporten i Danmark omkom ved et fald på en træningstur. Jeg havde et par hyggelige ture med Ulla i foråret som hendes hjælper ved et par stævner i Sverrig og har kendt hende siden mine jagtrytter dage, så det gjorde ikke dette år mere lyst.

Stævneåret 2014

I år blev det uafgjort mellem Jylland / Fyn og Sjælland på antallet af stævner 7 til hver, to stævner Vestegnen og Blaabjerg fik uforudsete forhindringer i form af at skulle flytte stævnet grundet sygdom i stalden på stævnestedet og begge klarede det til UG, i Blaabjergs tilfælde under 48 timer før stævnestart – flot, flot klaret.

Alle gode gange er 3 sagde Dorthe og gjorde det, da hun ved Hippoaden tog DM med hjem til det Jydske på Carpe Diem ox, som bar Dorthe igennem for anden gang. Sjælland mesterskabet gik til Anna Søgaard Hanusova på Kaffa ox og Jydsk / Fyns mesterskab gik til Anne Sofie Rasmussen på Appeal ox, dette dog først efter at der ved stævnet var udråbt en anden vinder, som viste sig ikke at være kvalificeret til start i klassen, ret kikset vil jeg sige, at sådan noget kan ske – det kan være at man fremover skulle skrive kvalifikationen ind i propositionerne på lige disse klasser, ved de stævner der afholder dem. Det er måske eller nok temmelig sikkert, at ikke alle læser hele reglementet før de melder til et stævne og det er da synd, at den rigtige ikke bliver hædret ved selve stævnet.

Distance weekenden 2015 er planlagt til 28. februar – 1 marts, så håber jeg at rigtig mange er kommet lidt til penge igen oven på jul og nytår nu weekenden ligger lidt senere, så vi får et godt fremmøde.

Men det må ikke glemmes at fremmødes størrelse, udover hvad der ellers kan trække på Hotel Des Nordens, jo også afhænger af hvilke foredrags lækkerier DRF disker op med. Foreningen vil vanen tro uddele / bytte km spænder – og så håber jeg at vi denne gang får det endelige kilometer resultat mere end 24 timer før de skal uddeles! Det kan også blive for spændende at være foreningens formand og skulle sikre at de rigtige spænder er på lager med et sådant varsel, som vi fik i 2013!

Lidt af hvert fra bestyrelsen

Websiden er på forumsiden blevet stærkt reduceret og spørgsmålet er hvor meget mere vi skal gøre på den front, den er efterhånden systemmæssigt noget bedaget og ikke helt så nem at lave ændringer i uden at det koster pænt mange penge. Jeg mener at det vigtigste er at vi har en arrangementskalender og resultater og ranglister, samt diverse links. Alle er velkomne til også at lægge deres arrangementer op her – husk at der er stadig nogen som ikke er på Face Book.

Face book klarer meget af den daglige hurtige kommunikation, selv om jeg godt nok irriteres over at man skal fare op og ned over siderne for at følge med – men det er nok bare mig der er gammeldags og ikke online konstant.

De seneste års hjertesuk omkring mailadresser kommer med igen i år – vil i ikke nok prøve at huske at sende mig en mail, når I skifter mailadresse, det vil lette rigtig meget når indkaldelserne skal sendes ud. Hvis I ikke kan finde indkaldelsen, så husk også at tjekke jeres spamfilter.  Jeg var så naiv at tro at det hjalp med mail i stedet for postadresser, det hjalp også på vores budget – men forskellen for mig er bare at jeg nu får returgodset i min mailbox i stedet for i postkassen – så husk nu at give os besked!

Hvad angår medlemsantallet sluttede dette år med 112 medlemmer, det er en mindre nedgang på 14 under 2013 niveau. Jeg håber vi stadig kan fastholde de fleste gamle medlemmer og at vi kan tiltrække nye. Vi har forsøgt at tilgodese medlemmerne på mange måder gennem årene, med meget varierende succes, web – som efterhånden er ved at være helt overhalet at Face Book, blade som ingen havde lyst / tid at lave indlæg til, arrangementer ingen ville komme til. Jeg tror at det nuværende koncept med bæltespænder, ærespræmier, cup præmier og et interessant foredrag til vores generalforsamling er det, som giver mest værdi og ikke mindst er den måde hvor vi betaler det meste af kontingentet tilbage igen til vores medlemmer – og for en stor del gør det op til dem selv, om de vil forsøge at ride efter / få indflydelse på hvem der skal have de forskellige præmier.

Jeg ønsker alle heste, distanceteams, officials, dyrlæger, øvrige hjælpere og arrangører

en velfortjent vinterferie og håber at vi mødes derude i 2015

”At fuldføre er at vinde”

 

Nina

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af siden accepterer du brugen af cookies.