BESTYRELSMØDE D. 25 JUL 09

Distancerytterforeningen

Referat af bestyrelsesmøde, 25. juli 2009

 

Tilstede var:

Nina

Anita

Malene (referent)

 

Medlemsliste

Der er 127 medlemmer.

 

Økonomi

Der er små 45.000 kr. på kontoen.

 

Nyhedsbrev

Vi har stort set stof nok til næste blad.

Vi laver en opdateret stilling i bladet på flest LB (Anita), flest LA (Malene), YR fleste gennemførte ridt, pointgivende og ikke pointgivende klasser. Vi skriver det for de 5 højest placerede. Alt er danske stævner. Herudover er der bedste udenlandske præstation. Den kommer først til GF. Malene skriver noget om Årets hjælper og Årets Stævner.

 

Generalforsamling

Der er stadig ikke fundet noget sted. Helene har fundet to steder der er for dyre. Helene mangler at tale med Odense travbane.

 

Præmier

Tika Rideudstyr leverer dækkener til ærespræmier. AT Horsecare sponserer Årets Hjælper.

 

Anita har undersøgt plaketter til kilometer plaketter. Der er et startgebyr på 135 kr. herefter koster det 60 kr. at få ændret teksten. Herudover koster de 12,50 kr. inkl. moms pr stk. Der er en leveringstid på 2-3 uger. Malene laver en redigering af reglerne og sender ud til bestyrelsen. Man skal være medlem af Distancerytterforeningen. Rytteren skal selv holde styr på kilometer og melde det ind til Anita senest den mandag den 26. oktober. Ud over bladet lægger vi også reglerne på Nyheder på nettet. Nina kigger på ”gamle” heste. Det gælder for alle kilometer i både ind og udland.

 

Web

Anita har kontrolleret stjernerne.

Malene finder ud af hvordan referaterne kommer ind og ligge.

Vi skal have lave en billede konkurrence på web’en. Hvis man kan lægge nr. på jpg filer kan vi lægge nr. på. Når man stemmer skal man sende en mail til Anita. Årets billede udvælges blandt de 4 vindere. Kvartalets vindere får billedet i A3 og Årets vinder får et gavekort på 250 kr. til en webshop.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af siden accepterer du brugen af cookies.