BESTYRELSESMØDE D. 3. FEBRUAR 2019

Referat af bestyrelsesmøde Distancerytter Foreningen lørdag d. 3/2-2018 ved Distanceweekenden

  1. FremmødteSabina, Robert, Nina.
  2. Medlemsliste93 medlemmer.
  3. Økonomi31.476,66 kr.Sabinas bankadgang er OK Der skal købes bæltespænder i år
  4. WebMartin reviderer resultatlister og stjerner her i februar. Forum nedlægges (link til det fjernes). Diverse links på hjemmesiden skulle være OK, men opdager i noget der ikke virker så giv Martin besked. Robert har adgang til webben, han vil sørge for at der kommer friske billeder op og at der ikke er årstal på dem.
  5. Cups og andre præmierMesterskabs fade nye, der er ikke mere plads til gravering på de gamle? Robert har mangler at finde et. Jette holder øje med tilbud til vores æres præmier, vi tager tæpper igen. Årets stævne laves igen ved afstemning, men der tilføjes et kommentar felt efter ønske fra medlemmerne. Årets hjælper – denne præmie udgår, interesse / tilbagemeldinger på denne har været meget ringe. Afløsnings plaketter til Jysk og Sjællands mesterskab.
  6. Generalforsamling 2019Planlagt til den 17.11.2019 Gesten Forsamlingshus, Hovedgaden 30, 6621 Gesten Robert tager aktion på dette inc. forplejning og foredrag i denne uge. På valg i 2019 er Sabina, Martin og Robert, samt suppleant som er på valg hvert år, Jane er suppleant i 2019. Alle er umiddelbart klar til en periode mere.
  7. EventueltFB promovering af Foreningen, der tages aktion. Der mangler at blive byttet 1 bæltespænde og det er Jettes.Næste bestyrelsesmøde afholdes 30/6 – 2019
/Nina

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af siden accepterer du brugen af cookies.