BESTYRELSESMØDE D. 26. SEP 2010

Referat af bestyrelsesmødet 2010-09-26 kl. 12.00 hos Nina

Fremmødte
Nina, Robert, Sussie, Anita og Alice

Medlemsliste
131 medlemmer. En fremgang på 8 siden seneste bestyrelsesmøde.

Økonomi
Er der sendt regninger / rykkere til blad annonce / web banner som ikke er betalt endnu (Sønderskov Mølle + Cheval Liberte?) Der er ikke modtaget betaling for disse, hvorfor de vil blive slettet fra listen. Sussie havde et par uafklarede punkter i regnskabet. De fleste blev udredet. Årsagen til uoverensstemmelserne er bl.a. at nogle af kontingentindbetalingerne for det nye kontingent år havner i foregående års konteringer.

Generalforsamling for 2010
Generalforsamling 2010 bliver i Stenlille Hallen d. 2010-11-07 lokalet er booket. Menuen er den sædvanlige (gryderet).
Der skal laves stjernetjek på webben, så vi er sikre på at præmierne går den rigtige vej.
Reklame for årets hjælper og årets stævne skal laves, der er ingen som har meldt sig endnu! En tråd startes på forum og på Facebook. Alice er gjort til administrator for Foreningens Facebook profil.

Nyhedsbrev
Næste blad hvad har vi og hvornår skal det ud? Det ser bedre ud. J Der satses på at få et nyhedsbrev ud lige efter Blåbjerg og et igen lige inden Jul.

Web
Kan Marions forslag lade sig gøre? (uden at det koster penge). Hall of fame. Top 10 over de heste som har gået flest stævne km. Anita arbejder på det. Det skulle kunne lade sig gøre.

Status på Tirsbæk Gods og Tika festival (Hestival).
Nina fortalte om begge begivenheder, som havde givet en god snak med mange interesserede.

Samarbejde med DRF om Distanceweekenden
Bestyrelsen er enig i at foreningen ikke vil indgå i et fast samarbejde vedr. Distanceweekenden. Foreningen står for spænderne og yder DKK 100 i tilskud til de af foreningens medlemmer som deltager i Distanceweekenden og det er hvad vi mener at kunne bidrage med på nuværende tidspunkt.

Eventuelt
Nina finder ud af, hvem af foreningens medlemmer som er youngriders. Plaketter sælges for DKK 50 for fx 500 km hvis man er berettiget. Fremadrettet vil der ikke kommunikeret med medlemmerne via post men kun via e-mail, undtaget er Nyhedsbrevet

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af siden accepterer du brugen af cookies.