CUP: LB, LA og MA

Distancerytterforeningens Cup i klasserne: LB, LA og MA

Regler for deltagelse i konkurrencerne:
- Rytteren skal være medlem af Distancerytterforeningen for at kunne deltage (senest fra d. 31/1 i det pågældende år).
- Cup point opgøres per equipage.
- Placeringer i alle stævner i Danmark som hhv. har klasserne LB, LA og MA, tæller med. Endvidre tæller CEI1* ridt afholdt på dansk grund også med i MA cuppen.
- DRF's regler anvendes for at afgøre hvor mange placeringer i en given klasse der giver cup point - dvs. der gives 1 placering for hvert påbegyndt antal af 4 startende(dog skal der være min. 2 startende for, at der kan opnås placering i klassen).

Placeringsrækkefølgen (lige placeringer):
- Ved lige antal point imellem to eller flere equipager - tæller flest redne km i hhv. LB, LA eller MA.
- Hvis dette stadig giver lige stilling - tæller flest redne km inden for alle point givende klasser.

Præmier:
- Se under hver klasse. Overrækkes ved rytterforeningens generalforsamling.

LB Cup:
- Udskrives i LB pointgivende klasser på fri tid eller idealtid.
- Der gives 5 point for en 1. plads, 4 point for 2. plads, 3 point for 3. plads, 2 point for en 4. plads og 1. point for en placering som nr. 5 i mål (såfremt der er deltagere nok i klassen til at der er 5 placeringer). Et gennemført ridt uden placering giver ikke Cup point.

1. plads - 500 kr
2. plads - 400 kr
3. plads - 300 kr
4. plads - 200 kr
5. plads - 100 kr

LA Cup:
- Udskrives i LA på fri tid.
- Der gives 10 point for en 1. plads, 8 point for 2. plads, 6 point for 3. plads, 4 point for en 4. plads og 2. point for en placering som nr. 5 (såfremt der er deltagere nok i klassen til at der er 5 placeringer). Et gennemført ridt uden placering giver ikke Cup point.

1. plads - 1.000 kr
2. plads - 800 kr
3. plads - 600 kr
4. plads - 400 kr
5. plads - 200 kr

MA Cup:
- Udskrives i MA på fri tid.
- Der gives 10 point for en 1. plads, 8 point for 2. plads, 6 point for 3. plads, 4 point for en 4. plads og 2. point for en placering som nr. 5 (såfremt der er deltagere nok i klassen til at der er 5 placeringer). Et gennemført ridt uden placering giver ikke Cup point. CEI1* ridt afholdt på dansk grund tæller også med i MA cuppen, dog bruges DRF's regler mht. antal placeringer.

1. plads - 1.500 kr
2. plads - 1.300 kr